Beau gemist? Terminaal zieke Ellen wil snelle vaccinatie voor mensen die nog kort te leven hebben

Beau gemist? Terminaal zieke Ellen wil snelle vaccinatie voor mensen die nog kort te leven hebben

Terminaal zieke Ellen Kooijmans heeft sinds een paar jaar uitgezaaide borstkanker en heeft een horizon van drie maanden gekregen van de artsen. Ze pleit ervoor dat mensen die niet lang meer te leven hebben zo snel mogelijk worden gevaccineerd: "Hugo de Jonge zegt vrijdag, die zes weken wat maakt dat nou uit. Als ik nog maar drie maanden heb, dan is dat de helft van de tijd die ik nog heb waarin ik alle dingen die ik leuk vind, om samen te doen met mijn liefsten, die kan ik dan niet doen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Terminaal zieke Ellen wil snelle vaccinatie voor mensen die nog kort te leven hebben Terminaal zieke Ellen Kooijmans heeft sinds een paar jaar uitgezaaide borstkanker en heeft een horizon van drie maanden gekregen van de artsen. Ze pleit ervoor dat mensen die niet lang meer te leven hebben zo snel mogelijk worden gevaccineerd: "Hugo de Jonge zegt vrijdag, die zes weken wat maakt dat nou uit. Als ik nog maar drie maanden heb, dan is dat de helft van de tijd die ik nog heb waarin ik alle dingen die ik leuk vind, om samen te doen met mijn liefsten, die kan ik dan niet doen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 13 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 13 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Terminaal zieke Ellen wil snelle vaccinatie voor mensen die nog kort te leven hebben


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Terminaal zieke Ellen wil snelle vaccinatie voor mensen die nog kort te leven hebben of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier