Albert Verlinde: "Bedrijf dj Tiësto failliet verklaard"

Albert Verlinde: "Bedrijf dj Tiësto failliet verklaard"

Albert Verlinde ving deze week op dat er een faillissementsaanvraag was van een bedrijf waar dj Tiësto bij betrokken is: "Dat heet Jt Invest B.V. en dat heeft Tiësto samen met Jeroen Nuijten, die met Wesley en Yolanthe die toestand op Ibiza had, met die villa die verbouwd werd, waar veel gedoe omheen was." Wat er precies aan de hand is zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Albert Verlinde: &quot;Bedrijf <em>dj Tiësto</em> failliet verklaard&quot; Albert Verlinde ving deze week op dat er een faillissementsaanvraag was van een bedrijf waar dj Tiësto bij betrokken is: "Dat heet Jt Invest B.V. en dat heeft Tiësto samen met Jeroen Nuijten, die met Wesley en Yolanthe die toestand op Ibiza had, met die villa die verbouwd werd, waar veel gedoe omheen was." Wat er precies aan de hand is zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.
TV :
Albert Verlinde: "Bedrijf dj Tiësto failliet verklaard"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde: "Bedrijf dj Tiësto failliet verklaard" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier