Chateau Meiland over rampweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over rampweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: rampweek

Chateau Meiland over rampweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien en Erica in paniek door enorme lekkage in paardenstal Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien gaat los op Anita Meyer in nieuwe auto Bekijk deze video » Video: Martien Meiland blij dat je niet meer aan postzegels hoeft te likken, "Vies joh" Bekijk deze video » De familie Meiland heeft een rampweek. Er is lekkage, Martien is de sleutels van zijn auto kwijt en in de pers wordt negatief gesproken over de Meilandjes. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. ZeiknatRampen overspoelen de familie Meiland: de totale kledingvoorraad van Maximes mode-imperium wordt zeiknat door een lekkage. En Martien was al zo gestrest na urenlang zoeken naar de sleutels van zijn nieuwe cabrio. RoddelbladenAlles lijkt tegen te zitten, zelfs de pers. Volgens de roddelbladen zijn de inwoners van het dorp blij dat Maxime, Erica en Martien binnenkort moeten vertrekken. 'Gemene leugens' hoort Martien bij de supermarkt, maar hij is ontdaan. Lieve brievenGelukkig komen er enorme hoeveelheden lieve brieven binnen die Martien allemaal wil beantwoorden. Wel met stickers, want likken is prima, maar niet aan een postzegel. Chateau Meiland: Martien beleeft angstige momenten achter het stuur in de sneeuw Bekijk deze video » Video: Niles (Kensington) over verkoop huis Noordwijk aan Erica & Martien Meiland Bekijk deze video » Chateau Meiland: Erica wijst Martien op ouderdom, "Een en al rimpel" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De familie Meiland heeft een rampweek. Er is lekkage, Martien is de sleutels van zijn auto kwijt en in de pers wordt negatief gesproken over de Meilandjes.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Zeiknat
Rampen overspoelen de familie Meiland: de totale kledingvoorraad van Maximes mode-imperium wordt zeiknat door een lekkage. En Martien was al zo gestrest na urenlang zoeken naar de sleutels van zijn nieuwe cabrio.

Roddelbladen
Alles lijkt tegen te zitten, zelfs de pers. Volgens de roddelbladen zijn de inwoners van het dorp blij dat Maxime, Erica en Martien binnenkort moeten vertrekken. 'Gemene leugens' hoort Martien bij de supermarkt, maar hij is ontdaan.

Lieve brieven
Gelukkig komen er enorme hoeveelheden lieve brieven binnen die Martien allemaal wil beantwoorden. Wel met stickers, want likken is prima, maar niet aan een postzegel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier