Trailer: Romantische komedie Weg van Jou woensdag te zien bij RTL 8

Trailer: Romantische komedie Weg van Jou woensdag te zien bij RTL 8

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft...

Terneuzen
Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Bekijk de trailer van Weg van Jou hieronder.

Weg van Jou is woensdag 14 april om 20:27 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Weg van Jou streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

Trailer: Romantische komedie <em>Weg van Jou</em> woensdag te zien bij RTL 8 De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft... TerneuzenEvi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Bekijk de trailer van Weg van Jou hieronder. Weg van Jou is woensdag 14 april om 20:27 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Weg van Jou streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk ook De TV Kantine: bekijk voorproefje op bloopers en blik achter de schermen Bekijk deze video » De TV Kantine: Chantal Janzen vindt imitatie Elise Schaap erg handig voor thuis Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Romantische komedie Weg van Jou woensdag te zien bij RTL 8


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Romantische komedie Weg van Jou woensdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV