Video: Marieke Elsinga werkt vanuit huis: "We zijn inmiddels live" (Qmusic)

Video: Marieke Elsinga werkt vanuit huis: "We zijn inmiddels live" (Qmusic)

Radiomakers Marieke Elsinga, Mattie Valk en de rest van het Qmusic team moeten in thuisquarantaine. Iemand van het team is positief getest op corona.

Technische problemen
Ze werken woensdag vanuit huis en dat gaat goed op een paar kleine technische dingetjes na: "Via dit scherm zie ik Mattie, en dat is de verkeersinformatie", vertelt ze. Een voordeel: het Qmusic team hoeft een keer niet zo vroeg uit bed.

Bekijk de Instagram Stories van Marieke Elsinga tijdens haar thuisisolatie hieronder.

Video: <em>Marieke Elsinga</em> werkt vanuit huis: &quot;We zijn inmiddels live&quot; (Qmusic) Radiomakers Marieke Elsinga, Mattie Valk en de rest van het Qmusic team moeten in thuisquarantaine. Iemand van het team is positief getest op corona. Technische problemenZe werken woensdag vanuit huis en dat gaat goed op een paar kleine technische dingetjes na: "Via dit scherm zie ik Mattie, en dat is de verkeersinformatie", vertelt ze. Een voordeel: het Qmusic team hoeft een keer niet zo vroeg uit bed. Bekijk de Instagram Stories van Marieke Elsinga tijdens haar thuisisolatie hieronder. Bekijk ook Qmusic team in thuisquarantaine: "Woensdag weer te horen" Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga in quarantaine na live-uitzending bouwlocatie Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Marieke Elsinga werkt vanuit huis: "We zijn inmiddels live" (Qmusic)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Marieke Elsinga werkt vanuit huis: "We zijn inmiddels live" (Qmusic) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier