Beau in Floradorp: Hannie is toe aan nieuwe vrouw in zijn leven

Beau in Floradorp: Hannie is toe aan nieuwe vrouw in zijn leven

Hannie is zich de afgelopen tijd wat beter gaan voelen en durft zelfs weer te denken aan een nieuwe vrouw in zijn leven: "Ik denk dat ik er weer aan toe ben. Het gaat kriebelen. Ik wil van die eenzaamheid af." Bekijk het fragment van Beau in Floradorp hieronder.

<em>Beau in Floradorp</em>: Hannie is toe aan nieuwe vrouw in zijn leven Hannie is zich de afgelopen tijd wat beter gaan voelen en durft zelfs weer te denken aan een nieuwe vrouw in zijn leven: "Ik denk dat ik er weer aan toe ben. Het gaat kriebelen. Ik wil van die eenzaamheid af." Bekijk het fragment van Beau in Floradorp hieronder. Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken via Gids.tv.

Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau in Floradorp: Hannie is toe aan nieuwe vrouw in zijn leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier