Qmusic-nieuwslezeres Annemarie Rozing in thuisisolatie: "Welkom in mijn thuisstudio"

Qmusic-nieuwslezeres Annemarie Rozing in thuisisolatie: "Welkom in mijn thuisstudio"

Annemarie Rozing en alle andere Qmusic-radiomakers zijn in thuisquarantaine vanwege een positieve coronatest in het team. Marieke Elsinga laat weten dat er eerst wat technische probleemtjes waren, maar dat nu alles goed gaat vanuit haar thuiskantoor.

Annemarie's thuisstudio
Ook Annemarie deelt een video: "Welkom in mijn thuisstudio. Kijk eens hoe het er hier uitziet", zegt de Qmusic- nieuwslezeres in de Instagram Story die ze woensdag deelt vanuit haar woonkamer.

Qmusic-nieuwslezeres <em>Annemarie Rozing</em> in thuisisolatie: &quot;Welkom in mijn thuisstudio&quot; Annemarie Rozing en alle andere Qmusic-radiomakers zijn in thuisquarantaine vanwege een positieve coronatest in het team. Marieke Elsinga laat weten dat er eerst wat technische probleemtjes waren, maar dat nu alles goed gaat vanuit haar thuiskantoor. Annemarie's thuisstudioOok Annemarie deelt een video: "Welkom in mijn thuisstudio. Kijk eens hoe het er hier uitziet", zegt de Qmusic- nieuwslezeres in de Instagram Story die ze woensdag deelt vanuit haar woonkamer. Bekijk ook Qmusic team in thuisquarantaine: "Woensdag weer te horen" Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga in quarantaine na live-uitzending bouwlocatie Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga werkt vanuit huis: "We zijn inmiddels live" (Qmusic) Bekijk deze video »
Entertainment :
Qmusic-nieuwslezeres Annemarie Rozing in thuisisolatie: "Welkom in mijn thuisstudio"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Qmusic-nieuwslezeres Annemarie Rozing in thuisisolatie: "Welkom in mijn thuisstudio" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier