Levering Janssen-vaccin in Europa stilgelegd: "Mogelijke trombose bijwerkingen"

Levering Janssen-vaccin in Europa stilgelegd: "Mogelijke trombose bijwerkingen"

De Amerikaanse farmaceut Johnson & Johnson, het moederbedrijf van coronavaccinproducent Janssen, stelt de uitrol van dat vaccin in Europa uit. Dat doet het bedrijf uit voorzorg vanwege meldingen over een mogelijke bijwerking. Het is nog onduidelijk wat dit betekent voor de vaccinatiestrategie in Nederland. Bekijk de WNL-video over de levering van het Janssen-vaccin hieronder.

Levering <em>Janssen-vaccin</em> in <em>Europa</em> stilgelegd: &quot;Mogelijke trombose bijwerkingen&quot; De Amerikaanse farmaceut Johnson & Johnson, het moederbedrijf van coronavaccinproducent Janssen, stelt de uitrol van dat vaccin in Europa uit. Dat doet het bedrijf uit voorzorg vanwege meldingen over een mogelijke bijwerking. Het is nog onduidelijk wat dit betekent voor de vaccinatiestrategie in Nederland. Bekijk de WNL-video over de levering van het Janssen-vaccin hieronder. Bekijk ook ZIEN: Lowlands in augustus 2021: "Eerste namen bekend" Bekijk deze video » Guido Weijers in Jinek: "Als anderen zichzelf vaccineren dan is er niets aan de hand" Bekijk deze video »
Nieuws :
Levering Janssen-vaccin in Europa stilgelegd: "Mogelijke trombose bijwerkingen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Levering Janssen-vaccin in Europa stilgelegd: "Mogelijke trombose bijwerkingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier