Qmusic-Joe in thuisquarantaine: "We hebben verbinding met Amsterdam!" (video)

Qmusic-Joe in thuisquarantaine: "We hebben verbinding met Amsterdam!" (video)

Qmusic-radiomakers Marieke Elsinga, Mattie Valk, Annemarie Rozing en Joe de stagiare van de show moeten in thuisquarantaine. Iemand van het team is positief getest op corona.

"Ik zie de zon opkomen"
Joe laat vanuit zijn huis in Edam z'n thuiskantoor zien: "Goedemorgen jongens, het is kwart over 6, we zijn begonnen met de show. We hebben verbinding met Amsterdam en ik zie de zon opkomen in Edam", zegt Joe blij.

Bekijk de Instagram Story van Joe hieronder.

Qmusic-Joe in thuisquarantaine: "We hebben verbinding met Amsterdam!" (video) Qmusic-radiomakers Marieke Elsinga, Mattie Valk, Annemarie Rozing en Joe de stagiare van de show moeten in thuisquarantaine. Iemand van het team is positief getest op corona. "Ik zie de zon opkomen"Joe laat vanuit zijn huis in Edam z'n thuiskantoor zien: "Goedemorgen jongens, het is kwart over 6, we zijn begonnen met de show. We hebben verbinding met Amsterdam en ik zie de zon opkomen in Edam", zegt Joe blij. Bekijk de Instagram Story van Joe hieronder. Bekijk ook Qmusic team in thuisquarantaine: "Woensdag weer te horen" Bekijk deze video » Qmusic-nieuwslezeres Annemarie Rozing in thuisisolatie: "Welkom in mijn thuisstudio" Bekijk deze video »
Entertainment :
Qmusic-Joe in thuisquarantaine: "We hebben verbinding met Amsterdam!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Qmusic-Joe in thuisquarantaine: "We hebben verbinding met Amsterdam!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier