Zien: Hans Teeuwen zingt in nieuwe lockdown-hit over dichte hoerententen

Zien: Hans Teeuwen zingt in nieuwe lockdown-hit over dichte hoerententen

Cabaretier Hans Teeuwen lijkt sinds de uitbraak van het coronavirus een nieuwe bron van creativiteit te hebben aangeboord. Hij scoorde al eerder een hit in de lockdown en zingt in een nieuw lied over dichte hoerententen, de begrafenis van COVID-19 en nog veel meer.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Hans Teeuwen</em> zingt in nieuwe lockdown-hit over dichte hoerententen Cabaretier Hans Teeuwen lijkt sinds de uitbraak van het coronavirus een nieuwe bron van creativiteit te hebben aangeboord. Hij scoorde al eerder een hit in de lockdown en zingt in een nieuw lied over dichte hoerententen, de begrafenis van COVID-19 en nog veel meer. Lees verder onder de video. "The same fucking house"Teeuwen begint zijn video weer bijzonder uitgesproken: hij is het duidelijk zat om "every fucking day" in "the same fucking house" te zitten. Vervolgens slaat zijn stemming echter compleet om en begint hij aan een vrolijk dixieland-nummer, waarin hij treurt over de gesloten bordelen: "Jij wordt gek, je wordt niet goed, omdat je zo hard spuiten moet, nee zo'n lockdown-lul is werkelijk geen gezicht!" Bekijk de video van Hans Teeuwen hierboven. Bekijk ook VI gemist? René van der Gijp geniet van bizar filmpje Hans Teeuwen Bekijk deze video » Hans Teeuwen over incident Bilal Wahib: "Het is niet zo erg, jij hebt niks verkeerd gedaan" Bekijk deze video »
Humor :
Zien: Hans Teeuwen zingt in nieuwe lockdown-hit over dichte hoerententen

"The same fucking house"
Teeuwen begint zijn video weer bijzonder uitgesproken: hij is het duidelijk zat om "every fucking day" in "the same fucking house" te zitten. Vervolgens slaat zijn stemming echter compleet om en begint hij aan een vrolijk dixieland-nummer, waarin hij treurt over de gesloten bordelen: "Jij wordt gek, je wordt niet goed, omdat je zo hard spuiten moet, nee zo'n lockdown-lul is werkelijk geen gezicht!"

Bekijk de video van Hans Teeuwen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hans Teeuwen zingt in nieuwe lockdown-hit over dichte hoerententen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier