Zien: Ruud de Wild dolblij met honderden beterschapskaarten, "leuk hè!"

Zien: Ruud de Wild dolblij met honderden beterschapskaarten, "leuk hè!"

Olcay Gulsen deelt prachtige beelden op social media van haar vriend Ruud de Wild, die na een ziekenhuisbezoek weer thuis is. Daar treft hij honderden kaartjes en cadeautjes aan van mensen die hem beterschap willen wensen. "Echt niet normaal," aldus een verblufte De Wild.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Ruud de Wild</em> dolblij met honderden beterschapskaarten, &quot;leuk hè!&quot; Olcay Gulsen deelt prachtige beelden op social media van haar vriend Ruud de Wild, die na een ziekenhuisbezoek weer thuis is. Daar treft hij honderden kaartjes en cadeautjes aan van mensen die hem beterschap willen wensen. "Echt niet normaal," aldus een verblufte De Wild. Lees verder onder de video. RevalidatieGulsen deelt gekscherend een plaagstootje uit aan De Wild: "Je zou bijna denken dat mensen jou leuk vinden!" De Wild zegt eens rustig de tijd te gaan nemen om alle kaartjes te lezen. Hij gaat de komende tijd revalideren van de medische ingrepen en heeft daar dus genoeg gelegenheid voor. Ondertussen blijft Gulsen zich verbazen: "Zó ontzettend lief!" Bekijk de beelden van Ruud de Wild hierboven. Bekijk ook Ruud de Wild haalt lievelings broodje om uitslag ziekenhuiscontrole te vieren: "Heel gelukkig!" Bekijk deze video » Video: waarom is Ruud de Wild zo blij? Dankzij Olcay? Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Ruud de Wild dolblij met honderden beterschapskaarten, "leuk hè!"

Revalidatie
Gulsen deelt gekscherend een plaagstootje uit aan De Wild: "Je zou bijna denken dat mensen jou leuk vinden!" De Wild zegt eens rustig de tijd te gaan nemen om alle kaartjes te lezen. Hij gaat de komende tijd revalideren van de medische ingrepen en heeft daar dus genoeg gelegenheid voor. Ondertussen blijft Gulsen zich verbazen: "Zó ontzettend lief!"

Bekijk de beelden van Ruud de Wild hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruud de Wild dolblij met honderden beterschapskaarten, "leuk hè!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier