Rooijakkers over de vloer: Lucille Werner vertelt over spannendste dag uit carrière

Rooijakkers over de vloer: Lucille Werner vertelt over spannendste dag uit carrière

In de aflevering van Rooijakkers over de vloer van woensdag 14 april bezoekt Art Rooijakkers voormalig presentatrice en huidig politica Lucille Werner. Ze zit sinds kort in de Tweede Kamer namens het CDA en samen met Art blikt ze terug op de spannendste dag uit haar politieke carrière: het moment waarop ze hoorde dat ze (hoog) op de kandidatenlijst stond.

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Lucille Werner vertelt over spannendste dag uit carrière In de aflevering van Rooijakkers over de vloer van woensdag 14 april bezoekt Art Rooijakkers voormalig presentatrice en huidig politica Lucille Werner. Ze zit sinds kort in de Tweede Kamer namens het CDA en samen met Art blikt ze terug op de spannendste dag uit haar politieke carrière: het moment waarop ze hoorde dat ze (hoog) op de kandidatenlijst stond. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Lucille Werner voelt zich "brugpieper" op eerste dag in Tweede Kamer Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Art werd vegetariër door vleespastei van Lucille Werner Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: Lucille Werner vertelt over spannendste dag uit carrière


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de vloer: Lucille Werner vertelt over spannendste dag uit carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier