Marcel van Roosmalen fileert OMT: "Ik kan het niet meer horen, gadverdamme" (video)

Marcel van Roosmalen fileert OMT: "Ik kan het niet meer horen, gadverdamme" (video)

Gisteren (dinsdag 13 april) mocht Marcel van Roosmalen weer een column uitspreken in de radio-uitzending van De Nieuws BV. Hij had er zelf weinig zin in, want sinds corona staan de meeste dinsdagen in het teken van de persconferenties. Van Roosmalen besloot gisteren het OMT te fileren: "Ik kan de afkorting OMT niet meer horen, gadverdamme."

Lees verder onder de video.

<em>Marcel van Roosmalen</em> fileert OMT: &quot;Ik kan het niet meer horen, gadverdamme&quot; (video) Gisteren (dinsdag 13 april) mocht Marcel van Roosmalen weer een column uitspreken in de radio-uitzending van De Nieuws BV. Hij had er zelf weinig zin in, want sinds corona staan de meeste dinsdagen in het teken van de persconferenties. Van Roosmalen besloot gisteren het OMT te fileren: "Ik kan de afkorting OMT niet meer horen, gadverdamme." Lees verder onder de video. "Vre-se-lijk"Van Roosmalen gaat flink tekeer tegen het OMT: "Ieder sprankje hoop wordt uit de lucht geplukt en helemaal kapot getrapt." Volgens Van Roosmalen waren de persconferenties in het begin nog spannend, maar zijn ze inmiddels "vre-se-lijk". De columnist is helemaal klaar met het perspectief en licht aan het einde van de tunnel dat geboden wordt, waarna de tunnel langer wordt gemaakt. "Waarom zijn er nog steeds persconferenties als er geen nieuws is? Het wordt steeds absurdistischer." Bekijk de column van Marcel van Roosmalen hierboven. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie 13 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen Bekijk deze video » Video: zo ziet het stappenplan naar de heropening van Nederland eruit Bekijk deze video »
Nieuws :
Marcel van Roosmalen fileert OMT: "Ik kan het niet meer horen, gadverdamme" (video)

"Vre-se-lijk"
Van Roosmalen gaat flink tekeer tegen het OMT: "Ieder sprankje hoop wordt uit de lucht geplukt en helemaal kapot getrapt." Volgens Van Roosmalen waren de persconferenties in het begin nog spannend, maar zijn ze inmiddels "vre-se-lijk". De columnist is helemaal klaar met het perspectief en licht aan het einde van de tunnel dat geboden wordt, waarna de tunnel langer wordt gemaakt. "Waarom zijn er nog steeds persconferenties als er geen nieuws is? Het wordt steeds absurdistischer."

Bekijk de column van Marcel van Roosmalen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen fileert OMT: "Ik kan het niet meer horen, gadverdamme" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier