Dinand Woesthoff te gast in de Safe Cave van Claudia de Breij: "Jij kunt erbij zijn!

Dinand Woesthoff te gast in de Safe Cave van Claudia de Breij: "Jij kunt erbij zijn!

Zanger Dinand Woesthoff is te gast bij Claudia de Breij in haar Safe Cave. Dinand zoekt mensen voor de show in de onderstaande video: "Ik ben op zoek naar 25 gasten!"

Lees verder onder de video.

<em>Dinand Woesthoff</em> te gast in de <em>Safe Cave</em> van <em>Claudia de Breij</em>: &quot;Jij kunt erbij zijn! Zanger Dinand Woesthoff is te gast bij Claudia de Breij in haar Safe Cave. Dinand zoekt mensen voor de show in de onderstaande video: "Ik ben op zoek naar 25 gasten!" Lees verder onder de video. Het programma Safe Cave is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Safe Cave terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs Gaat Door: Claudia de Breij moet blowen om de avond te redden Bekijk deze video » Beau gemist? Jessica van Geel vond huwelijk met Claudia de Breij ‘zeer emotioneel’ Bekijk deze video »

Het programma Safe Cave is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Safe Cave terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinand Woesthoff te gast in de Safe Cave van Claudia de Breij: "Jij kunt erbij zijn! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier