Zien: Nicolette van Dam biedt excuses aan voor puinhoop in hotelkamer

Zien: Nicolette van Dam biedt excuses aan voor puinhoop in hotelkamer

Bas Smit en Nicolette van Dam bieden hun excuses aan in een Instagram Story. Bas filmt de puinhoop die ze hebben gemaakt in de hotelkamer. Tijdens het dragen van 2 dienbladen ging het mis: "Laat het dan ook je horeca vrouw doen. We zijn twee minuten binnen!", zegt Nicolette een tikkeltje boos tegen Bas. Het koppel schrijft 'sorry' in de onderstaande Instagram Story.

Zien: <em>Nicolette van Dam</em> biedt excuses aan voor <em>puinhoop</em> in hotelkamer Bas Smit en Nicolette van Dam bieden hun excuses aan in een Instagram Story. Bas filmt de puinhoop die ze hebben gemaakt in de hotelkamer. Tijdens het dragen van 2 dienbladen ging het mis: "Laat het dan ook je horeca vrouw doen. We zijn twee minuten binnen!", zegt Nicolette een tikkeltje boos tegen Bas. Het koppel schrijft 'sorry' in de onderstaande Instagram Story. Bekijk ook Nicolette van Dam & Bas Smit op koe safari: "Staat je goed!" Bekijk deze video » Bekijk promo De Amsterdamse Zomer 2021: Deze artiesten zullen optreden Bekijk deze video » Zien: Bas Smit staat stijf van de zenuwen tijdens zweefvliegen: "Bloedje nerveus" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Nicolette van Dam biedt excuses aan voor puinhoop in hotelkamer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nicolette van Dam biedt excuses aan voor puinhoop in hotelkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier