Zien: Dave Roelvink maakt van meisje een clown: "Wow, nee wat is dit!?"

Zien: Dave Roelvink maakt van meisje een clown: "Wow, nee wat is dit!?"

Dave Roelvink is van carriere geswitcht, hij gaat namelijk op TikTok door het leven als 'Davey de Beauty Vlogger.' Dave probeert, met nadruk op probeert, make-up looks na te bootsen. Sherell Martini, die op TikTok 2.7 miljoen volgers heeft, zit op de kruk en wordt 'mooi gemaakt' door Dave. Ze is niet bepaald blij met het eindresultaat. Bekijk de video hieronder.

Zien: <em>Dave Roelvink</em> maakt van meisje een clown: &quot;Wow, nee wat is dit!?&quot; Dave Roelvink is van carriere geswitcht, hij gaat namelijk op TikTok door het leven als 'Davey de Beauty Vlogger.' Dave probeert, met nadruk op probeert, make-up looks na te bootsen. Sherell Martini, die op TikTok 2.7 miljoen volgers heeft, zit op de kruk en wordt 'mooi gemaakt' door Dave. Ze is niet bepaald blij met het eindresultaat. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Dave Roelvink over Sander Schimmelpenninck: "Wat een kwal, wie is die mafketel?" (video) Bekijk deze video » Dave Roelvink grapt over Just Say Yes-rol: "We gaan internationaal ouwe" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dave Roelvink maakt van meisje een clown: "Wow, nee wat is dit!?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier