Jacob van #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik belde direct mijn advocaat!"

Jacob van #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik belde direct mijn advocaat!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Jacob van #jacobblijfthier in <em>De Vooravond</em>: &quot;Ik belde direct mijn advocaat!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jacob en Tina hebben na de petitie een verblijfsvergunnign gekregen. Hij vertelt in De Vooravond hoe hij reageerde toen hij het goede nieuws hoorde. Hij belde direct zijn advocaat en daarna zijn moeder. Ze zijn beiden ontzettend dankbaar voor alle steun. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jacob van #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik belde direct mijn advocaat!"

Jacob en Tina hebben na de petitie een verblijfsvergunnign gekregen. Hij vertelt in De Vooravond hoe hij reageerde toen hij het goede nieuws hoorde. Hij belde direct zijn advocaat en daarna zijn moeder. Ze zijn beiden ontzettend dankbaar voor alle steun.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jacob van #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik belde direct mijn advocaat!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier