Sinan Can over #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik zit hier volgende maand weer"

Sinan Can over #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik zit hier volgende maand weer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Sinan Can over #jacobblijfthier in <em>De Vooravond</em>: &quot;Ik zit hier volgende maand weer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hoewel het fantastisch nieuws is dat Tina en Jacob in Nederland mogen blijven, blijft er een groter probleem spelen. Veel mensen worden naar hun land van origine teruggestuurd, terwijl ze bijvoorbeeld nog nooit in dat land zijn geweest. Documentairemaker Sinan Can zegt hierover dat hij het gevoel heeft dat hij volgende maand met een gelijksoortig probleem aan kan schuiven. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sinan Can over #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik zit hier volgende maand weer"

Hoewel het fantastisch nieuws is dat Tina en Jacob in Nederland mogen blijven, blijft er een groter probleem spelen. Veel mensen worden naar hun land van origine teruggestuurd, terwijl ze bijvoorbeeld nog nooit in dat land zijn geweest. Documentairemaker Sinan Can zegt hierover dat hij het gevoel heeft dat hij volgende maand met een gelijksoortig probleem aan kan schuiven.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sinan Can over #jacobblijfthier in De Vooravond: "Ik zit hier volgende maand weer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier