Zien: Bekende ondernemers hebben weinig vertrouwen in het nieuwe stappenplan

Zien: Bekende ondernemers hebben weinig vertrouwen in het nieuwe stappenplan

Wil je weten wat het stappenplan inhoudt? Bekijk het openingsplan op DeDag.nl.

De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge stond gisteren in het teken van het stappenplan. Met dit nieuwe plan zou Nederland moeten terugkeren naar het 'oude normaal'. Gisteren liet de bekende onderneemster Nikkie Plessen weten 'helemaal klaar te zijn' met de maatregelen, ook andere bekende ondernemers zoals Dave Roelvink en Géza Weisz hebben maar weinig vertrouwen in het stappenplan.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Bekende ondernemers</em> hebben weinig vertrouwen in het nieuwe <em>stappenplan</em> Wil je weten wat het stappenplan inhoudt? Bekijk het openingsplan op DeDag.nl. De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge stond gisteren in het teken van het stappenplan. Met dit nieuwe plan zou Nederland moeten terugkeren naar het 'oude normaal'. Gisteren liet de bekende onderneemster Nikkie Plessen weten 'helemaal klaar te zijn' met de maatregelen, ook andere bekende ondernemers zoals Dave Roelvink en Géza Weisz hebben maar weinig vertrouwen in het stappenplan. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Bekende ondernemers hebben weinig vertrouwen in het nieuwe stappenplan


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bekende ondernemers hebben weinig vertrouwen in het nieuwe stappenplan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier