Video: Jaap Kwakman en vrouw scoren goede cijfers met hun gitaarschool

Video: Jaap Kwakman en vrouw scoren goede cijfers met hun gitaarschool

3J's-gitarist Jaap Kwakman scoort in de coronatijd goede cijfers met zijn gitaarschool, samen met zijn vrouw Jenny kunnen gitaristen online leren gitaarspelen. Ondanks dat Jenny en Jaap lekker bezig zijn, hoeven we niet bang te zijn voor een nieuwe Volendamse formatie. De twee proberen ook een goede steun te zijn aan collega zanger Jan Dulles en zijn vrouw Caroline, die afgelopen december onverwacht afscheid moesten nemen van hun dochtertje Donna.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Jaap Kwakman</em> en vrouw scoren goede cijfers met hun <em>gitaarschool</em> 3J's-gitarist Jaap Kwakman scoort in de coronatijd goede cijfers met zijn gitaarschool, samen met zijn vrouw Jenny kunnen gitaristen online leren gitaarspelen. Ondanks dat Jenny en Jaap lekker bezig zijn, hoeven we niet bang te zijn voor een nieuwe Volendamse formatie. De twee proberen ook een goede steun te zijn aan collega zanger Jan Dulles en zijn vrouw Caroline, die afgelopen december onverwacht afscheid moesten nemen van hun dochtertje Donna. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Jaap Kwakman en vrouw scoren goede cijfers met hun gitaarschool


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jaap Kwakman en vrouw scoren goede cijfers met hun gitaarschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier