De Vooravond gemist? Wilfried de Jong over 'Brommer op Zee'

De Vooravond gemist? Wilfried de Jong over 'Brommer op Zee'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Wilfried de Jong over 'Brommer op Zee' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanaf aanstaande zondag presenteren Wilfried de Jong en Ruth Joos wekelijks het programma ‘Brommer op Zee’, waarin ze schrijvers en dichters interviewen over hun werk. Zelf vertellen ze over hun favoriete boeken en waar ze het liefst lezen. Vanaf zondag 18 april is Brommer op zee wekelijks te zien om 19.20 uur bij de VPRO op NPO 2. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Wilfried de Jong over 'Brommer op Zee'

Vanaf aanstaande zondag presenteren Wilfried de Jong en Ruth Joos wekelijks het programma ‘Brommer op Zee’, waarin ze schrijvers en dichters interviewen over hun werk. Zelf vertellen ze over hun favoriete boeken en waar ze het liefst lezen.

Vanaf zondag 18 april is Brommer op zee wekelijks te zien om 19.20 uur bij de VPRO op NPO 2.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Wilfried de Jong over 'Brommer op Zee' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier