Willemijn Verkaik zingt 'Mijn Vlucht door de Lucht' in Tijd voor MAX

Willemijn Verkaik zingt 'Mijn Vlucht door de Lucht' in Tijd voor MAX

Twintig jaar na de aanslagen op 11 september komt de musical Come from away naar Nederland. Over hoe de bevolking van het Canadese plaatsje Gander duizenden gestrande vliegtuigpassagiers opving. Willemijn Verkaik krijgt de rol van pilote Beverly Bass. In Tijd voor MAX zingt ze alvast een voorproefje met 'Mijn Vlucht door de Lucht'.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

Willemijn Verkaik zingt 'Mijn Vlucht door de Lucht' in <em>Tijd voor MAX</em> Twintig jaar na de aanslagen op 11 september komt de musical Come from away naar Nederland. Over hoe de bevolking van het Canadese plaatsje Gander duizenden gestrande vliegtuigpassagiers opving. Willemijn Verkaik krijgt de rol van pilote Beverly Bass. In Tijd voor MAX zingt ze alvast een voorproefje met 'Mijn Vlucht door de Lucht'. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tommie Christiaan zingt 'Ordinary People' in TIjd voor MAX Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Stef Bos treedt live op met ‘Zanger zonder meer’ Bekijk deze video »
TV :
Willemijn Verkaik zingt 'Mijn Vlucht door de Lucht' in Tijd voor MAX


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willemijn Verkaik zingt 'Mijn Vlucht door de Lucht' in Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier