Ruth Joos vertelt over bijzondere zinnen in boeken in De Vooravond

Ruth Joos vertelt over bijzondere zinnen in boeken in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Ruth Joos vertelt over bijzondere zinnen in boeken in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanaf aanstaande zondag presenteren Wilfried de Jong en Ruth Joos wekelijks het programma ‘Brommer op Zee’, waarin ze schrijvers en dichters interviewen over hun werk. Ze praten over boeken met mooie, poëtische zinnen die veel voor hen betekenen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruth Joos vertelt over bijzondere zinnen in boeken in De Vooravond

Vanaf aanstaande zondag presenteren Wilfried de Jong en Ruth Joos wekelijks het programma ‘Brommer op Zee’, waarin ze schrijvers en dichters interviewen over hun werk. Ze praten over boeken met mooie, poëtische zinnen die veel voor hen betekenen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruth Joos vertelt over bijzondere zinnen in boeken in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier