Toppers van het Leerorkest spelen Ramos-medley in De Vooravond

Toppers van het Leerorkest spelen Ramos-medley in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Toppers van het Leerorkest spelen Ramos-medley in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Deze week is het de Kindermuziekweek. Orkesten, grote zalen, musici en scholen werken in heel Nederland samen met als doel: zoveel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met livemuziek. Een klein clubje van het Leerorkest staan samen met Remy van Kesteren en Izaline Calister op het podium van De Vooravond. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Toppers van het Leerorkest spelen Ramos-medley in De Vooravond

Deze week is het de Kindermuziekweek. Orkesten, grote zalen, musici en scholen werken in heel Nederland samen met als doel: zoveel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met livemuziek. Een klein clubje van het Leerorkest staan samen met Remy van Kesteren en Izaline Calister op het podium van De Vooravond.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Toppers van het Leerorkest spelen Ramos-medley in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier