Bekijk de trailer van The Investigation, vanaf 15 mei op NPO 2 (en NPO Plus)

Bekijk de trailer van The Investigation, vanaf 15 mei op NPO 2 (en NPO Plus)

Bekijk de trailer van <em>The Investigation</em>, vanaf 15 mei op NPO 2 (en NPO Plus) Als het hoofd van Moordzaken van de politie van Kopenhagen, Jens Møller, wil beginnen met de ochtendbriefing, confronteert een rechercheur hem met een vreemde zaak. Een zelfgemaakte onderzeeër met aan boord een Zweedse journaliste en de uitvinder van de onderzeeër wordt vermist. The Investigation is vanaf 15 mei wekelijks te zien op NPO 2. Bekijk hier waar je vanaf 14 mei The Investigation kunt streamen. Eerste beelden: Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden Bekijk deze video » Video: wat maakt It's a Sin zo goed? Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de trailer van The Investigation, vanaf 15 mei op NPO 2 (en NPO Plus)

Als het hoofd van Moordzaken van de politie van Kopenhagen, Jens Møller, wil beginnen met de ochtendbriefing, confronteert een rechercheur hem met een vreemde zaak. Een zelfgemaakte onderzeeër met aan boord een Zweedse journaliste en de uitvinder van de onderzeeër wordt vermist.

The Investigation is vanaf 15 mei wekelijks te zien op NPO 2. Bekijk hier waar je vanaf 14 mei The Investigation kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van The Investigation, vanaf 15 mei op NPO 2 (en NPO Plus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier