Zien: Roxeanne Hazes is woedend over gebruik van privébeelden André Hazes

Zien: Roxeanne Hazes is woedend over gebruik van privébeelden André Hazes

Woensdagavond 14 april was de eerste aflevering te zien van de NPO3 docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes. Dochter Roxeanne Hazes heeft laten weten dat zij niet mee werkt aan de docu, toch zijn er privébeelden van Roxeanne en haar vader gebruikt, Roxanne reageert woedend.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Roxeanne Hazes</em> is <em>woedend</em> over gebruik van privébeelden <em>André Hazes</em> Woensdagavond 14 april was de eerste aflevering te zien van de NPO3 docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes. Dochter Roxeanne Hazes heeft laten weten dat zij niet mee werkt aan de docu, toch zijn er privébeelden van Roxeanne en haar vader gebruikt, Roxanne reageert woedend. Tekst gaat verder onder de video. Laatste herinneringRoxeanne Hazes reageert in een uitgebreid Instagram-bericht op de beelden die gebruikt zijn in de docuserie: "Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken." Volgens Roxanne zijn er beelden gebruikt waarin één van de laatste gesprekken tussen haar en haar vader te zien zijn, die door Roxanne zelf gefilmd zou zijn. Bekijk de privébeelden van Roxeanne Hazes in de video hierboven. Haar woedende Instagram-post zie je hieronder. De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. View this post on Instagram A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) Bekijk ook Rachel Hazes over breuk Dré en Monique: "Ik had moeite met leeftijdsverschil" Bekijk deze video » Shownieuws: wat doet André Hazes op Ibiza, zonder Sarah? Bekijk deze video »

Laatste herinnering
Roxeanne Hazes reageert in een uitgebreid Instagram-bericht op de beelden die gebruikt zijn in de docuserie: "Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken." Volgens Roxanne zijn er beelden gebruikt waarin één van de laatste gesprekken tussen haar en haar vader te zien zijn, die door Roxanne zelf gefilmd zou zijn.

Bekijk de privébeelden van Roxeanne Hazes in de video hierboven. Haar woedende Instagram-post zie je hieronder.

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Roxeanne Hazes is woedend over gebruik van privébeelden André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier