Op1 gemist? Advocaat van kinderen uit Ruinerwold reageert op documentaireserie

Op1 gemist? Advocaat van kinderen uit Ruinerwold reageert op documentaireserie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Advocaat</em> van kinderen uit <em>Ruinerwold</em> reageert op documentaireserie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Vanavond was de laatste aflevering van de vierdelige documentaireserie De kinderen van Ruinerwold te zien op NPO 1. Corinne Jeekel is de advocaat van de oudste vier kinderen uit Ruinerwold. Volgens de advocaat voelen de kinderen zich gedragen omdat zij veel steun krijgen van de kijkers van de documentaireserie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Advocaat van kinderen uit Ruinerwold reageert op documentaireserie

Vanavond was de laatste aflevering van de vierdelige documentaireserie De kinderen van Ruinerwold te zien op NPO 1. Corinne Jeekel is de advocaat van de oudste vier kinderen uit Ruinerwold. Volgens de advocaat voelen de kinderen zich gedragen omdat zij veel steun krijgen van de kijkers van de documentaireserie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Advocaat van kinderen uit Ruinerwold reageert op documentaireserie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier