Op1 gemist? Ab Osterhaus schept orde in toenemende vaccinatiechaos

Op1 gemist? Ab Osterhaus schept orde in toenemende vaccinatiechaos

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ab Osterhaus</em> schept orde in toenemende <em>vaccinatiechaos</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Nadat eerder AstraZeneca bekend maakte dat hun vaccin eventuele bijwerkingen zou hebben, zou het Janssen-vaccin nu ook bijwerkingen kunnen hebben. Het is volgens viroloog Ab Osterhaus een kwestie van twee kwaden tegen elkaar afwegen: “Als je de risico’s afweegt, is de kans dat je er na een vaccinatie beter van wordt ongeveer tien keer groter dan niet.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ab Osterhaus schept orde in toenemende vaccinatiechaos

Nadat eerder AstraZeneca bekend maakte dat hun vaccin eventuele bijwerkingen zou hebben, zou het Janssen-vaccin nu ook bijwerkingen kunnen hebben. Het is volgens viroloog Ab Osterhaus een kwestie van twee kwaden tegen elkaar afwegen: “Als je de risico’s afweegt, is de kans dat je er na een vaccinatie beter van wordt ongeveer tien keer groter dan niet.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ab Osterhaus schept orde in toenemende vaccinatiechaos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier