Op1 gemist? Zussen leefden jarenlang in een kelderbox maar moeten Nederland verlaten

Op1 gemist? Zussen leefden jarenlang in een kelderbox maar moeten Nederland verlaten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

De zussen Sofia en Najoua hebben jarenlang in een kelderbox langs de snelweg geleefd. Beide zussen vertrokken op jonge leeftijd uit hun geboorteland Marokko, maar dreigen nu door de IND het land uitgezet te worden. Bij Op1 delen de zussen hun verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Zussen</em> leefden jarenlang in een <em>kelderbox</em> maar moeten Nederland verlaten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv. De zussen Sofia en Najoua hebben jarenlang in een kelderbox langs de snelweg geleefd. Beide zussen vertrokken op jonge leeftijd uit hun geboorteland Marokko, maar dreigen nu door de IND het land uitgezet te worden. Bij Op1 delen de zussen hun verhaal. Tekst gaat verder onder de video. NederlandsSofia en Najoua beschikken beide niet over een paspoort en zijn daarom ook al lange tijd het land niet uit geweest. De zussen voelen zich daarom ook echt Nederlanders: "We hebben de normen en waarden na gemaakt, voor zover wij weten zijn we gewoon Nederlands." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zussen leefden jarenlang in een kelderbox maar moeten Nederland verlaten

Nederlands
Sofia en Najoua beschikken beide niet over een paspoort en zijn daarom ook al lange tijd het land niet uit geweest. De zussen voelen zich daarom ook echt Nederlanders: "We hebben de normen en waarden na gemaakt, voor zover wij weten zijn we gewoon Nederlands."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zussen leefden jarenlang in een kelderbox maar moeten Nederland verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier