Op1 gemist? Tilburgse wethouder moest maand rondkomen op bijstandsniveau

Op1 gemist? Tilburgse wethouder moest maand rondkomen op bijstandsniveau

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Tilburgse</em> wethouder moest maand rondkomen op <em>bijstandsniveau</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv. De Tilburgse wethouder Esmah Lahlah moest een maand rondkomen van tweehonderdvijftig euro in de maand. Dit is het bedrag waarmee iemand op bijstandsniveau moet rondkomen. De wethouder deed dit om te ervaren hoe het is: "Het was enorm pittig en moeilijk, vooral het continu bezig zijn met keuzes maken die je eigenlijk niet hebt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Tilburgse wethouder moest maand rondkomen op bijstandsniveau

De Tilburgse wethouder Esmah Lahlah moest een maand rondkomen van tweehonderdvijftig euro in de maand. Dit is het bedrag waarmee iemand op bijstandsniveau moet rondkomen. De wethouder deed dit om te ervaren hoe het is: "Het was enorm pittig en moeilijk, vooral het continu bezig zijn met keuzes maken die je eigenlijk niet hebt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Tilburgse wethouder moest maand rondkomen op bijstandsniveau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV