Op1: advocaat oudste vier kinderen start nieuwe rechtszaak tegen Gerrit Jan van D.

Op1: advocaat oudste vier kinderen start nieuwe rechtszaak tegen Gerrit Jan van D.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: advocaat oudste vier kinderen start nieuwe rechtszaak tegen <em>Gerrit Jan van D.</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Corinne Jeekel zit bij Op1 aan tafel om te praten over de actuele ontwikkelingen in de zaak Ruinerwold. De advocaat laat weten dat zij namens de oudste vier kinderen een civiele rechtszaak begint tegen vader Gerrit Jan van D. De vader zou eind volgende week een dagvaarding kunnen verwachten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: advocaat oudste vier kinderen start nieuwe rechtszaak tegen Gerrit Jan van D.

Corinne Jeekel zit bij Op1 aan tafel om te praten over de actuele ontwikkelingen in de zaak Ruinerwold. De advocaat laat weten dat zij namens de oudste vier kinderen een civiele rechtszaak begint tegen vader Gerrit Jan van D. De vader zou eind volgende week een dagvaarding kunnen verwachten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: advocaat oudste vier kinderen start nieuwe rechtszaak tegen Gerrit Jan van D. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier