Pak de Macht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pak de Macht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pak de Macht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Pak De Macht: ‘China gebruikt panda’s voor politiek en diplomatie’ Bekijk deze video » Tim Hofman duikt in dit nieuwe programma in machtssystemen en kijkt naar mensen met macht. Hij wil grote problemen oplossen door de juiste mensen ter verantwoording te roepen en ze uit de luwte te halen. Elke donderdag om 21:00 uur op NPO 3. KnoppenHofman zoekt uit wie achter de schermen aan de touwtjes van de samenleving trekken en wie aan de knoppen draaien zonder dat je het weet. SpotlightsHij zet de onzichtbare machthebbers met naam en rugnummer in de spotlights en voegt vlammende betogen, explainers vol visuele effecten én gewaagde reportages in BOOS-stijl samen tot een compleet nieuw concept. ChinaIn de eerste aflevering duikt Tim meteen diep in een betrekkelijk onzichtbaar, maar potentieel gróót probleem: de macht van China in Nederland. #BOOS: dominee Anthonie Kort wil homo's verbannen, confrontatie loopt uit de hand Bekijk deze video » BOOS gemist? Vinted wordt aangepakt door Tim Hofman Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tim Hofman duikt in dit nieuwe programma in machtssystemen en kijkt naar mensen met macht. Hij wil grote problemen oplossen door de juiste mensen ter verantwoording te roepen en ze uit de luwte te halen. Elke donderdag om 21:00 uur op NPO 3.

Knoppen
Hofman zoekt uit wie achter de schermen aan de touwtjes van de samenleving trekken en wie aan de knoppen draaien zonder dat je het weet.

Spotlights
Hij zet de onzichtbare machthebbers met naam en rugnummer in de spotlights en voegt vlammende betogen, explainers vol visuele effecten én gewaagde reportages in BOOS-stijl samen tot een compleet nieuw concept.

China
In de eerste aflevering duikt Tim meteen diep in een betrekkelijk onzichtbaar, maar potentieel gróót probleem: de macht van China in Nederland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Pak de macht

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pak de Macht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier