#Ajouad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

#Ajouad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

#Ajouad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending #Ajouad: Nederlandse Indy Mellink neergesabeld door Piers Morgan om kaartspel Bekijk deze video » #Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor? Bekijk deze video » Ajouad el Miloudi in drie afleveringen in onderwerpen, thema’s en subgroepen die actueel en soms controversieel zijn en waarover de meningen uiteen lopen: De Witte Man, De Vleeseters en De Joden. Drie donderdagen rond 21:50 uur op NPO 3. TaboesVanuit zijn persoonlijke fascinatie voor de ontwikkelingen en taboes rondom maatschappelijke thema’s begint Ajouad aan zijn zoektocht naar andere ideeën en levenswijzen. RacismeIn de eerste aflevering gaat het over de 'witte man', een term die regelmatig voorbijkomt in tijden van Black Lives Matter en discussies over seksisme en racisme. De witte man heeft het gedaan. Maar... wie is die witte man? ContractZelf zat Ajouad op een witte basisschool waar hij dagelijks ‘de witte man’ tegen het lijf liep. Er was een groot contrast met de ouders van kinderen uit de buurt waar hij opgroeide. MannelijkheidAjouad spreekt witte mannen van een herensociëteit, van een rockband, mannen die opkomen voor hun mannelijkheid, mannen die gelukkig zijn en mannen die bang zijn dat ze iets wordt afgepakt. Zien: Danny's wereld aflevering 10 over de mannen achter slutshaming Bekijk deze video » John van den Heuvel in RTL Boulevard over proces tegen pedojagers Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ajouad el Miloudi in drie afleveringen in onderwerpen, thema’s en subgroepen die actueel en soms controversieel zijn en waarover de meningen uiteen lopen: De Witte Man, De Vleeseters en De Joden. Drie donderdagen rond 21:50 uur op NPO 3.

Taboes
Vanuit zijn persoonlijke fascinatie voor de ontwikkelingen en taboes rondom maatschappelijke thema’s begint Ajouad aan zijn zoektocht naar andere ideeën en levenswijzen.

Racisme
In de eerste aflevering gaat het over de 'witte man', een term die regelmatig voorbijkomt in tijden van Black Lives Matter en discussies over seksisme en racisme. De witte man heeft het gedaan. Maar... wie is die witte man?

Contract
Zelf zat Ajouad op een witte basisschool waar hij dagelijks ‘de witte man’ tegen het lijf liep. Er was een groot contrast met de ouders van kinderen uit de buurt waar hij opgroeide.

Mannelijkheid
Ajouad spreekt witte mannen van een herensociëteit, van een rockband, mannen die opkomen voor hun mannelijkheid, mannen die gelukkig zijn en mannen die bang zijn dat ze iets wordt afgepakt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op #Ajouad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier