Pieter van den Hoogenband bij Beau verrast door videoboodschap van concurrent

Pieter van den Hoogenband bij Beau verrast door videoboodschap van concurrent

Voormalig topzwemmer en sportlegende Pieter van den Hoogenband is komende zomer Chef de Mission van de Nederlandse Olympiërs in Tokio. Bij Beau kijkt hij vol vertrouwen uit naar de Olympische Spelen: "We staan er goed voor." De redactie heeft ook nog een bijzondere verrassing voor hem in petto: een videoboodschap van zijn legendarische concurrent van weleer, Ian Thorpe.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Pieter van den Hoogenband</em> bij <em>Beau</em> verrast door videoboodschap van concurrent Voormalig topzwemmer en sportlegende Pieter van den Hoogenband is komende zomer Chef de Mission van de Nederlandse Olympiërs in Tokio. Bij Beau kijkt hij vol vertrouwen uit naar de Olympische Spelen: "We staan er goed voor." De redactie heeft ook nog een bijzondere verrassing voor hem in petto: een videoboodschap van zijn legendarische concurrent van weleer, Ian Thorpe. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe generatieZichtbaar verrast kijkt Pieter van den Hoogenband naar de mooie boodschap van de Australiër. Van den Hoogenband hoopt overigens dat sporters van een nieuwe generatie weer "kleur op de wangen" bij de Nederlanders kunnen brengen en jonge kinderen kunnen inspireren ook voor het hoogst haalbare te gaan. Presentator Beau van Erven Dorens wil maar wat graag Olympische beelden laten zien, maar: "Dan moet ik de studio verkopen en maanden op de Wallen bij werken." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Pieter van den Hoogenband bij Beau verrast door videoboodschap van concurrent

Nieuwe generatie
Zichtbaar verrast kijkt Pieter van den Hoogenband naar de mooie boodschap van de Australiër. Van den Hoogenband hoopt overigens dat sporters van een nieuwe generatie weer "kleur op de wangen" bij de Nederlanders kunnen brengen en jonge kinderen kunnen inspireren ook voor het hoogst haalbare te gaan. Presentator Beau van Erven Dorens wil maar wat graag Olympische beelden laten zien, maar: "Dan moet ik de studio verkopen en maanden op de Wallen bij werken."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pieter van den Hoogenband bij Beau verrast door videoboodschap van concurrent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier