Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans

Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans

Jan Smeets, de oprichter van Pinkpop die na vijftig jaar afzwaait, werd woensdag bij Beau verrast door Eva Koreman met de allereerste 3FM Legend Award. De immer bescheiden Smeets draagt de prijs op aan George Kooymans, de gitarist van de Golden Earring die lijdt aan ALS.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan <em>George Kooymans</em> Jan Smeets, de oprichter van Pinkpop die na vijftig jaar afzwaait, werd woensdag bij Beau verrast door Eva Koreman met de allereerste 3FM Legend Award. De immer bescheiden Smeets draagt de prijs op aan George Kooymans, de gitarist van de Golden Earring die lijdt aan ALS. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 14 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 14 april terugkijken bij Gids.tv. FavorietenSmeets mag dan de oprichter van het festival zijn, de Golden Earring is de band die het groot heeft gemaakt. Het doet Mister Pinkpop dan ook veel pijn om te zien hoe de Haagse formatie nu aan zijn einde komt door de ziekte van Kooymans. "Eén van mijn grote favorieten die nooit meer kan zingen en gitaarspelen... Verschrikkelijk." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans

Favorieten
Smeets mag dan de oprichter van het festival zijn, de Golden Earring is de band die het groot heeft gemaakt. Het doet Mister Pinkpop dan ook veel pijn om te zien hoe de Haagse formatie nu aan zijn einde komt door de ziekte van Kooymans. "Eén van mijn grote favorieten die nooit meer kan zingen en gitaarspelen... Verschrikkelijk."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV