Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5

Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5

Dat Lady Gaga geweldige nummers schrijft, weten we al sinds haar doorbraak met 'Just Dance' en 'Poker Face'. De laatste jaren liet ze echter ook zien een geweldige actrice te zijn: eerst in American Horror Story en vervolgens in de aangrijpende musical A Star Is Born, donderdag te zien op Net5 in de Greatest Hits-filmmaand.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Trailer: tv-première <em>A Star Is Born</em> met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 Dat Lady Gaga geweldige nummers schrijft, weten we al sinds haar doorbraak met 'Just Dance' en 'Poker Face'. De laatste jaren liet ze echter ook zien een geweldige actrice te zijn: eerst in American Horror Story en vervolgens in de aangrijpende musical A Star Is Born, donderdag te zien op Net5 in de Greatest Hits-filmmaand. Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv. OscarDeze prachtige productie is de vierde verfilming van het beroemde verhaal over de verlopen muzikale ster die een jong talent ontdekt - die vervolgens zelf uitgroeit tot een popidool. Bradley Cooper en Lady Gaga maken indruk in de hoofdrollen en werden allebei genomineerd voor een Oscar. Bovendien won Gaga een beeldje voor het schitterende nummer 'Shallow'. Bekijk de trailer van A Star Is Born hierboven. A Star Is Born (2018) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op donderdag 15 april om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt A Star Is Born streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes. Bekijk ook Bekijk trailer romcom Music and Lyrics (donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand) Bekijk deze video » Trailer: geweldige Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody vanavond te zien op Net5 Bekijk deze video »
Film :
Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5

Oscar
Deze prachtige productie is de vierde verfilming van het beroemde verhaal over de verlopen muzikale ster die een jong talent ontdekt - die vervolgens zelf uitgroeit tot een popidool. Bradley Cooper en Lady Gaga maken indruk in de hoofdrollen en werden allebei genomineerd voor een Oscar. Bovendien won Gaga een beeldje voor het schitterende nummer 'Shallow'.

Bekijk de trailer van A Star Is Born hierboven.

A Star Is Born (2018) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op donderdag 15 april om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt A Star Is Born streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier