Vrijdag in Bed & Breakfast: deelnemers gaan op trekkertocht met huifkar

Vrijdag in Bed & Breakfast: deelnemers gaan op trekkertocht met huifkar

Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. Deze keer doen de B&B-eigenaren een logeerpartijtje in Drenthe en Overijssel en ze gaan weer van alles beleven, zo beloven de eerste beelden.

Lees verder onder de video.

Vrijdag in <em>Bed &amp; Breakfast</em>: deelnemers gaan op trekkertocht met huifkar Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. Deze keer doen de B&B-eigenaren een logeerpartijtje in Drenthe en Overijssel en ze gaan weer van alles beleven, zo beloven de eerste beelden. Lees verder onder de video. ‘Je zit hier goed als je van brocante houdt’De kandidaten doen meer dan alleen elkaars accommodatie beoordelen, deze keer bezoeken ze een beeldentuin, gaan ze op trekkertocht en ze gaan varen op een zeilschip. Natuurlijk komen ook de Bed & Breakfasts uitgebreid aan bod. “Als je van een brocante houdt zit je helemaal goed hier”, aldus een van de deelnemers. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast in de video hierboven. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis Bekijk deze video » Bed & Breakfast: zo worden de bedden uitgebreid getest Bekijk deze video »

‘Je zit hier goed als je van brocante houdt’
De kandidaten doen meer dan alleen elkaars accommodatie beoordelen, deze keer bezoeken ze een beeldentuin, gaan ze op trekkertocht en ze gaan varen op een zeilschip. Natuurlijk komen ook de Bed & Breakfasts uitgebreid aan bod. “Als je van een brocante houdt zit je helemaal goed hier”, aldus een van de deelnemers.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast in de video hierboven.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Bed & Breakfast: deelnemers gaan op trekkertocht met huifkar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier