Goedemorgen Nederland: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda

Goedemorgen Nederland: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda

Op 24 april kunnen 10.000 mensen feestvieren op een 538 Oranjefeest in Breda tijdens een Fieldlab-testevenement. Maar horecaondernemers in Breda zijn hier bepaald niet blij mee. Zij zijn woedend dat zij de deuren gesloten moeten houden in deze coronacrisis, terwijl voor sommigen een paar meter verderop groots feest wordt gevierd.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda Op 24 april kunnen 10.000 mensen feestvieren op een 538 Oranjefeest in Breda tijdens een Fieldlab-testevenement. Maar horecaondernemers in Breda zijn hier bepaald niet blij mee. Zij zijn woedend dat zij de deuren gesloten moeten houden in deze coronacrisis, terwijl voor sommigen een paar meter verderop groots feest wordt gevierd. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frank Dane in RTL Boulevard over veiligheid Oranjefeest met 10.000 man Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: horecaondernemers woedend om 538 Oranjefeest in Breda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier