Lang Leve De Liefde: Mathilde (Urk) heeft een ‘maar’ na hete date met Dylan

Lang Leve De Liefde: Mathilde (Urk) heeft een ‘maar’ na hete date met Dylan

Mathilde leek het goed naar haar zin te hebben in Lang Leve De Liefde met haar date Dylan. En nu is het de grote vraag of zij haar liefdesavontuur wil verlengen.

Lees verder onder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Mathilde (<em>Urk</em>) heeft een ‘maar’ na hete date met Dylan Mathilde leek het goed naar haar zin te hebben in Lang Leve De Liefde met haar date Dylan. En nu is het de grote vraag of zij haar liefdesavontuur wil verlengen. Lees verder onder de video. Mathilde en Dylan kusten in de hottubMathilde, bekend van de realityserie Urk, ging lekker los. Zo kuste ze met Dylan in de hottub en Mathilde kroop bovenop Dylan nadat ze liet weten goed te kunnen twerken en geweldig met haar heupen te kunnen dansen. Nu vertelt Mathilde eerlijk of ze langer wil daten met Dylan, al komt er in haar verhaal op een gegeven moment een ‘maar’… Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: stomende Mathilde en Dylan in hottub Bekijk deze video » Mathilde in Lang Leve de Liefde tegen zus Gerda: "Ik ben netjes he" Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Mathilde (Urk) heeft een ‘maar’ na hete date met Dylan

Mathilde en Dylan kusten in de hottub
Mathilde, bekend van de realityserie Urk, ging lekker los. Zo kuste ze met Dylan in de hottub en Mathilde kroop bovenop Dylan nadat ze liet weten goed te kunnen twerken en geweldig met haar heupen te kunnen dansen. Nu vertelt Mathilde eerlijk of ze langer wil daten met Dylan, al komt er in haar verhaal op een gegeven moment een ‘maar’…

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Mathilde (Urk) heeft een ‘maar’ na hete date met Dylan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier