Video: Ajax blikt vooruit op wedstrijd tegen AS Roma: ‘We gaan ervoor’

Video: Ajax blikt vooruit op wedstrijd tegen AS Roma: ‘We gaan ervoor’

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Ajax heeft in de eerste wedstrijd van de kwartfinale verloren van AS Roma met 1-2. Daarom moeten de Amsterdammers vanavond aan de bak om alsnog een plek in de volgende ronde van de Europa League te veroveren. “De uitgangssituatie, dat mag duidelijk zijn, is natuurlijk slecht. Maar we zullen ervoor gaan”, aldus trainer Erik ten Hag.

Bekijk de vooruitblik van Ajax op de wedstrijd tegen AS Roma van vanavond hieronder.

AS Roma - Ajax is op donderdag 15 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting volgen op Gids.tv.

Video: <em>Ajax</em> blikt vooruit op wedstrijd tegen AS Roma: ‘We gaan ervoor’ Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Ajax heeft in de eerste wedstrijd van de kwartfinale verloren van AS Roma met 1-2. Daarom moeten de Amsterdammers vanavond aan de bak om alsnog een plek in de volgende ronde van de Europa League te veroveren. “De uitgangssituatie, dat mag duidelijk zijn, is natuurlijk slecht. Maar we zullen ervoor gaan”, aldus trainer Erik ten Hag. Bekijk de vooruitblik van Ajax op de wedstrijd tegen AS Roma van vanavond hieronder. AS Roma - Ajax is op donderdag 15 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting volgen op Gids.tv. Samenvatting Ajax - AS Roma (Europa League) Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? René van der Gijp weet het zeker: "Ajax wint van AS Roma" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Ajax blikt vooruit op wedstrijd tegen AS Roma: ‘We gaan ervoor’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ajax blikt vooruit op wedstrijd tegen AS Roma: ‘We gaan ervoor’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier