Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over ontwikkeling en beleid coronavirus (15 april)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over ontwikkeling en beleid coronavirus (15 april)

Kijk LIVE: <em>debat Tweede Kamer</em> over ontwikkeling en beleid coronavirus (15 april) Kijk in de livestream hierboven op donderdag 15 april vanaf ongeveer 13.30 uur naar het debat in de Tweede Kamer over ontwikkelingen rond het coronavirus. Nederland en de rest van de wereld worden al ruim een jaar in de greep gehouden door het coronavirus. Donderdag gaat de Tweede Kamer weer in debat over dit onderwerp. Bekijk ook Zien: Londense terrassen zitten overvol na versoepeling Bekijk deze video » Nog geen versoepeling coronamaatregelenIn het debat worden de laatste ontwikkelingen besproken rond het coronavirus. Het coronabeleid wordt ter discussie gesteld, voorafgaand hebben de Kamerleden een technische briefing over dit onderwerp gekregen. Dinsdag maakte premier Mark Rutte in een persconferentie nog bekend dat wordt vastgehouden aan de huidige coronamaatregelen, in verband met het hoge aantal besmettingen en druk op de zorg. Kijk in de livestream van NU.nl hierboven op 15 april naar het Tweede Kamerdebat over het coronavirus. Video: zo ziet het stappenplan naar de heropening van Nederland eruit Bekijk deze video » Dit vindt Nederland van plan Mark & Hugo: "Ik krijg prik in 2028 ofzo" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over ontwikkeling en beleid coronavirus (15 april)

Kijk in de livestream hierboven op donderdag 15 april vanaf ongeveer 13.30 uur naar het debat in de Tweede Kamer over ontwikkelingen rond het coronavirus.

Nederland en de rest van de wereld worden al ruim een jaar in de greep gehouden door het coronavirus. Donderdag gaat de Tweede Kamer weer in debat over dit onderwerp.

Nog geen versoepeling coronamaatregelen
In het debat worden de laatste ontwikkelingen besproken rond het coronavirus. Het coronabeleid wordt ter discussie gesteld, voorafgaand hebben de Kamerleden een technische briefing over dit onderwerp gekregen. Dinsdag maakte premier Mark Rutte in een persconferentie nog bekend dat wordt vastgehouden aan de huidige coronamaatregelen, in verband met het hoge aantal besmettingen en druk op de zorg.

Kijk in de livestream van NU.nl hierboven op 15 april naar het Tweede Kamerdebat over het coronavirus.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over ontwikkeling en beleid coronavirus (15 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier