Zien: Hanna Verboom over jeugd in Afrika in Als Banken Konden Praten

Zien: Hanna Verboom over jeugd in Afrika in Als Banken Konden Praten

In de nieuwe LINDA.original ‘Als Banken Konden Praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek. In de tiende aflevering staat de bank van Renate op een plek die bijzonder is voor Hanna Verboon, namelijk in een diaconie in Amsterdam, wat tevens haar kantoor is.

Bekijk de video van LINDA. hieronder.

Zien: Hanna Verboom over jeugd in Afrika in <em>Als Banken Konden Praten</em> In de nieuwe LINDA.original ‘Als Banken Konden Praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek. In de tiende aflevering staat de bank van Renate op een plek die bijzonder is voor Hanna Verboon, namelijk in een diaconie in Amsterdam, wat tevens haar kantoor is. Bekijk de video van LINDA. hieronder. Bekijk ook Zien: Jimmy Nelson in Als Banken Konden Praten: "De dood is leuker" Bekijk deze video » Video: moeder Frank Lammers noemde haar zoon 'een beetje vreemd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Hanna Verboom over jeugd in Afrika in Als Banken Konden Praten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hanna Verboom over jeugd in Afrika in Als Banken Konden Praten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier