Trailer: Thriller mother! donderdag te zien bij Spike

Trailer: Thriller mother! donderdag te zien bij Spike

Ze hebben er hard aan gewerkt, maar nu is hun huis dan toch af. Tijd voor een dichter (Javier Bardem) en zijn vrouw (Jennifer Lawrence) om van hun rust – en elkaar – te gaan genieten. Daar krijgen ze in Mother! nauwelijks de tijd voor. Op een avond staat er een onbekende reiziger (Ed Harris) voor de deur. Bekijk de trailer van de thriller mother! hieronder.

mother! is vanavond, donderdag 15 april, om 20:00 uur te zien bij Spike. Je kunt mother! streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Thriller <em>mother!</em> donderdag te zien bij <em>Spike</em> Ze hebben er hard aan gewerkt, maar nu is hun huis dan toch af. Tijd voor een dichter (Javier Bardem) en zijn vrouw (Jennifer Lawrence) om van hun rust – en elkaar – te gaan genieten. Daar krijgen ze in Mother! nauwelijks de tijd voor. Op een avond staat er een onbekende reiziger (Ed Harris) voor de deur. Bekijk de trailer van de thriller mother! hieronder. mother! is vanavond, donderdag 15 april, om 20:00 uur te zien bij Spike. Je kunt mother! streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Zombiefilm Army of the Dead vanaf 21 mei bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Thriller mother! donderdag te zien bij Spike


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Thriller mother! donderdag te zien bij Spike of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier