Directeur van VisNed Pim Visser over ophef Netflix-hit Seaspiracy: "Onzinnige docu"

Directeur van VisNed Pim Visser over ophef Netflix-hit Seaspiracy: "Onzinnige docu"

Er is veel te doen rondom de Netflix-documentaire Seaspiracy over de misstanden in de visserij. De docu die dit jaar uit is gekomen krijgt veel kritiek, vooral op social media uitten mensen zich over de Netflix-film. En ook Pim Visser.

"Heel gemeen"
Maar het zorgwekkende beeld blijkt op een aantal cruciale vlakken niet helemaal te kloppen vindt, Pim Visser, directeur van VisNed: "Onzinnige docu. Heel gemeen wat ze hier doen." Hij bespreekt de docu met Wilson Boldewijn wat er wel en niet klopt aan de film. Bekijk de De Telegraaf-video over Seaspiracy hieronder.

Directeur van VisNed <em>Pim Visser</em> over ophef Netflix-hit <em>Seaspiracy</em>: &quot;Onzinnige docu&quot; Er is veel te doen rondom de Netflix-documentaire Seaspiracy over de misstanden in de visserij. De docu die dit jaar uit is gekomen krijgt veel kritiek, vooral op social media uitten mensen zich over de Netflix-film. En ook Pim Visser. "Heel gemeen"Maar het zorgwekkende beeld blijkt op een aantal cruciale vlakken niet helemaal te kloppen vindt, Pim Visser, directeur van VisNed: "Onzinnige docu. Heel gemeen wat ze hier doen." Hij bespreekt de docu met Wilson Boldewijn wat er wel en niet klopt aan de film. Bekijk de De Telegraaf-video over Seaspiracy hieronder. Bekijk ook Trailer Seaspiracy Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Directeur van VisNed Pim Visser over ophef Netflix-hit Seaspiracy: "Onzinnige docu"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Directeur van VisNed Pim Visser over ophef Netflix-hit Seaspiracy: "Onzinnige docu" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier