Radio 538: Frank Dane echte sexbomb in bushokje (video)

Radio 538: Frank Dane echte sexbomb in bushokje (video)

De heren van Radio 538 bespreken de bushokjesreclame waar Frank Dane groot op afgebeeld staat. De campange blijkt wat uit de hand te lopen, nu Dane als een soort sexbomb gezien wordt door voorbijgangers. Bridget Maasland is ook in de uitzending aanwezig en vertelt dat ze Frank ook op een andere manier is gaan bekijken.

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

Radio 538: <em>Frank Dane</em> echte sexbomb in bushokje (video) De heren van Radio 538 bespreken de bushokjesreclame waar Frank Dane groot op afgebeeld staat. De campange blijkt wat uit de hand te lopen, nu Dane als een soort sexbomb gezien wordt door voorbijgangers. Bridget Maasland is ook in de uitzending aanwezig en vertelt dat ze Frank ook op een andere manier is gaan bekijken. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Zien: grootste testevenement van Nederland op 24 april Bekijk deze video » Davina Michelle over 538 Oranjedag: "Hierna lig ik er een week af!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Radio 538: Frank Dane echte sexbomb in bushokje (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Radio 538: Frank Dane echte sexbomb in bushokje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier