Zien: Dennis Weening gaat los op 'topnummertje' Frans Duits

Zien: Dennis Weening gaat los op 'topnummertje' Frans Duits

Presentator Dennis Weening zingt in de auto mee met het nummer van Frank Duijts enDonnie. Het liedje Frans Duits lijkt Dennis geweldig te vinden, hij schrijft bij de video: "Dit is toch een topnummertje met een briljante tekst lieve mensen." Luister hieronder naar Dennis z'n zangkunsten in de Instagram Stories.

Zien: <em>Dennis Weening</em> gaat los op 'topnummertje' <em>Frans Duits</em> Presentator Dennis Weening zingt in de auto mee met het nummer van Frank Duijts enDonnie. Het liedje Frans Duits lijkt Dennis geweldig te vinden, hij schrijft bij de video: "Dit is toch een topnummertje met een briljante tekst lieve mensen." Luister hieronder naar Dennis z'n zangkunsten in de Instagram Stories. Bekijk ook Zien: Dennis Weening blikt terug op overwinning in programma Hunted VIPS Bekijk deze video » Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Dennis Weening gaat los op 'topnummertje' Frans Duits


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dennis Weening gaat los op 'topnummertje' Frans Duits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier