Lieve beelden: Giel de Winter dankbaar voor het vaderschap

Lieve beelden: Giel de Winter dankbaar voor het vaderschap

StukTV-presentator Giel de Winter is tot over z'n oren verliefd op zijn zoontje. Hij deelt regelmatig beelden van zijn oogappetje: "We genieten samen van het lekkere weer", schreef Giel tijdens het mooie lenteweer afgelopen maand. Zie de foto en de video waarin hij knuffelt met z'n zoontje hieronder.

Lieve beelden: <em>Giel de Winter</em> dankbaar voor het vaderschap StukTV-presentator Giel de Winter is tot over z'n oren verliefd op zijn zoontje. Hij deelt regelmatig beelden van zijn oogappetje: "We genieten samen van het lekkere weer", schreef Giel tijdens het mooie lenteweer afgelopen maand. Zie de foto en de video waarin hij knuffelt met z'n zoontje hieronder. View this post on Instagram A post shared by Giel de Winter | StukTV (@giel) Bekijk ook We Want More: Thomas van der Vlugt stapt de ring in Bekijk deze video » Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen" Bekijk deze video »
Show :
Lieve beelden: Giel de Winter dankbaar voor het vaderschap


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lieve beelden: Giel de Winter dankbaar voor het vaderschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier