Sylvia uit commissie gezet vanwege "gezicht spugen" (Mr. Frank Visser doet uitspraak)

Sylvia uit commissie gezet vanwege "gezicht spugen" (Mr. Frank Visser doet uitspraak)

De senioren in deze flat zijn het in Mr. Frank Visser doet uitspraak niet eens over de daden van Sylvia. Sylvia is uit de commissie gezet en wel vanwege heel slechte dingen. Dat is wat haar buren beweren.

"Ga toch weg"
Sylvia zelf zegt dat er niets van waar is en dat ze niemand in het gezicht heeft gespuugd en ook geen grote mond geeft: "Ga toch weg. Jij hoort hier niet", zegt Sylvia's boze buurvrouw. Bekijk het fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Sylvia uit commissie gezet vanwege <em>&quot;gezicht spugen&quot;</em> (Mr. Frank Visser doet uitspraak) De senioren in deze flat zijn het in Mr. Frank Visser doet uitspraak niet eens over de daden van Sylvia. Sylvia is uit de commissie gezet en wel vanwege heel slechte dingen. Dat is wat haar buren beweren. "Ga toch weg"Sylvia zelf zegt dat er niets van waar is en dat ze niemand in het gezicht heeft gespuugd en ook geen grote mond geeft: "Ga toch weg. Jij hoort hier niet", zegt Sylvia's boze buurvrouw. Bekijk het fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV