Zien: Utrechtse jongeren trekken massaal naar cafés: "3000 geluksvogels"

Zien: Utrechtse jongeren trekken massaal naar cafés: "3000 geluksvogels"

Vijf Utrechtse cafés mogen de deuren voor een paar dagen openen, bij wijze van Fieldlab-test. Gekeken wordt hoe kroegen op termijn weer open kunnen zonder dat die een bron vormen van coronabesmettingen.

3000 klanten
Burgemeester Sharon Dijksma kwam voor openingstijd al even een kijkje nemen en stond de pers te woord. "Ruim een half miljoen mensen probeerden vorige week een tafeltje te boeken en 3000 geluksvogels is dat daadwerkelijk gelukt", laat NOS weten. Bekijk hieronder de NOS-video voor de beelden van de geopende cafés.

Zien: <em>Utrechtse jongeren</em> trekken massaal naar cafés: &quot;3000 geluksvogels&quot; Vijf Utrechtse cafés mogen de deuren voor een paar dagen openen, bij wijze van Fieldlab-test. Gekeken wordt hoe kroegen op termijn weer open kunnen zonder dat die een bron vormen van coronabesmettingen. 3000 klantenBurgemeester Sharon Dijksma kwam voor openingstijd al even een kijkje nemen en stond de pers te woord. "Ruim een half miljoen mensen probeerden vorige week een tafeltje te boeken en 3000 geluksvogels is dat daadwerkelijk gelukt", laat NOS weten. Bekijk hieronder de NOS-video voor de beelden van de geopende cafés. Bekijk ook Geert Wilders over mogelijke sluiting horeca: "Totaal gekkenwerk, helft gaat failliet" (video) Bekijk deze video » Video: Waarschuwing voor eigen #klapstoel meebrengen: "Biertje drinken op het plein" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Utrechtse jongeren trekken massaal naar cafés: "3000 geluksvogels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier