Zien: Coronatest afnemen door te schreeuwen in een hok

Zien: Coronatest afnemen door te schreeuwen in een hok

Geen wattenstaafje meer in je neus, maar even schreeuwen. Zo werkt een nieuwe corona-test. Je moet in een cabine staan en tien seconden lang schreeuwen.

Schreeuwen of zingen
Zingen mag ook. Je kan zelf kiezen waar je zin in hebt. De kinderen in de onderstaande video zijn enthousiast. De cabine moet nog wel officieel goedgekeurd worden. Bekijk hieronder de NOS-video over het schreeuwen tijdens de coronatest.

Zien: <em>Coronatest</em> afnemen door te <em>schreeuwen</em> in een hok Geen wattenstaafje meer in je neus, maar even schreeuwen. Zo werkt een nieuwe corona-test. Je moet in een cabine staan en tien seconden lang schreeuwen. Schreeuwen of zingenZingen mag ook. Je kan zelf kiezen waar je zin in hebt. De kinderen in de onderstaande video zijn enthousiast. De cabine moet nog wel officieel goedgekeurd worden. Bekijk hieronder de NOS-video over het schreeuwen tijdens de coronatest. Bekijk ook Zien: Vanaf vandaag is de corona zelftest te verkrijgen bij de apotheek Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Coronatest afnemen door te schreeuwen in een hok


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Coronatest afnemen door te schreeuwen in een hok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier